Rihannas tøjmærke Fenty lukker ned

Rihannas tøjmærke Fenty lukker ned
Rihanna ved FENTY x Webster Pop-up-fejring. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Rihanna har ikke udgivet et album siden ‘Anti’ i 2016, men hun har været pænt aktiv på andre fronter.

Hun har således søsat både et makeupbrand (Fenty Beauty), et undertøjsmærke (Savage x Fenty) og tøjbrandet Fenty, der er lavet i samarbejde med modegiganten LVMH, som også ejer blandt andet Louis Vuitton, Dior, Fendi og Givenchy. Men nu lukker Fenty ned.

Fenty var ellers først blevet lanceret med en debutkollektion i foråret 2019. »Det er en stor dag for kulturen«, sagde Rihanna i maj 2019, hvor hun blev den første kvinde til at skabe et originalt brand hos LVMH, og den første ikkehvide kvinde til at lede et LVMH-modehus. Men nu er det altså slut med tøjeventyret.

Der er dog godt nyt for Rihanna og Fenty-universet på andre fronter. Samtidig med, tøjmærket lukker ned, bliver der satset endnu mere på undertøjsbrandet, som netop har fået en kapitalindsprøjtning på 115 millioner dollar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af