Taylor Swift deler ny version af gammelt kærligheds-hit: ’Love Story (Taylor’s Version)’

Taylor Swift deler ny version af gammelt kærligheds-hit: ’Love Story (Taylor’s Version)’

Da musikmogulen Scooter Braun i 2019 opkøbte pladeselskabet Big Machine Label Group, måtte Taylor Swift bittert erfare, at han med købet samtidig tiltuskede sig rettighederne til alle hendes seks første plader– uden hendes viden eller samtykke. 

Dette fik Taylor Swift til at sætte gang i en række genindspilninger af alle hendes første udgivelser, så Swifties verden over vil kunne lytte til de versioner, som hun har rettighederne til, og de oprindelige indspilninger dermed samtidig ville miste værdi.

Første genindspilning, Swift tilsyneladende har tænkt sig at sætte i verden, bliver af hendes andet album ’Fearless’ fra 2008. Den første single derfra har i dag set dagens lys i form af en ny version af kærligheds-hittet ’Love Story’ med den let ændrede titel ’Love Story (Taylor’s Version)’

Ifølge Swiften er det ikke blot en 1:1-genindspilning af hele ’Fearless’, vi kommer til at høre. Med udgivelsen har hun nemlig valgt at inkludere seks sange, som blev skrevet i forbindelse med albummet, da Swift var mellem 16 og 18 år gammel, men som aldrig blev udgivet. 

»Denne proces har været meget mere berigende og emotionel, end jeg kunne have forestillet mig, og det har gjort mig endnu mere fast besluttet om at genindspille al min musik,« lyder det fra Swift i forbindelse med udgivelsen af ’Love Story (Taylor’s Version)’ via blandt andre Pitchfork.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af