TopGunn kårer den dårligste Cheff Records-sang i fantastisk lille videointerview

TopGunn kårer den dårligste Cheff Records-sang i fantastisk lille videointerview
TopGunn.

For 10 år siden tog TopGunn, Kidd, Klumben og Eloq den danske musikverden med storm. De unge københavnske kunstnere udgav alt fra grime til trap og dancehall på deres Cheff Records-pladselskab, og endte med at skrive et kapitel dansk musikhistorie. Det store 10-års jubilæum bliver fejret senere i år med en stor koncert i København.

Som del af koncertannonceringen har Cheff-holdet samtidig også udgivet en lille promovideo, der faktisk er ret fantastisk. De fire musikere er på helt slap line: Eloq udtaler, at Cheff stadig peaker, og Kidd… ja, Kidd, er bare Kidd.

En af de mest overraskende udtalelser kommer til gengæld fra TopGunn, der bliver bedt om at udpege den dårligste Cheff Records-sang, og i den forbindelse peger på Kidds ‘Uh det er så svært at være så god’. Det er et ret kontroversielt valg, for det nummer er jo en veritabel Kidd-klassiker.

Det virker til gengæld som om, TopGunn primært mener, at selve lydkvaliteten ikke er top. »Det er en god sang – men det lyder dårligt«, siger rapperen således i videoen.

Så mon ikke nummeret også ender med at blive spillet til Cheff-koncerten til oktober?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af