Cheff Records fejrer 10-års jubilæum med stor koncert i København

Cheff Records fejrer 10-års jubilæum med stor koncert i København
Kidd. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

For ti år siden væltede den brogede drengeflok fra Cheff Records ind på den danske hiphopscene, og intet har været det samme siden. Kidd, Eloq, TopGunn og Klumben skabte intet mindre end en revolution i dansk rap og lærte os at elske alt fra grime til dancehall og trap.

Nu er der gået ti år, siden det hele startede, og det skal selvfølgelig fejres – for hvis der var én ting, Cheff var gode til, så var det at holde en fest. Det er således netop blevet offentliggjort, at pladeselskabet holder en jubilæumskoncert i K.B. Hallen 15. oktober.

Koncertannonceringen kommer i kølvandet på en relativt aktiv periode for alle de fire Cheff-medlemmer. For selv om det nu altså er ti år siden, det hele begyndte, er de alle stadig godt i gang.

TopGunn udgav sit seneste album, ‘SAS’, midt i den første coronanedlukning, Kidd har sluppet en single så sent som Valentinsdag, Klumben er aktiv som del af (Humør)Ekspressen, og Eloq har både en solokarriere kørende og et særdeles succesfuld gruppeprojekt i form af AV AV AV.

Nu forenes de altså endnu engang på scenen under Cheff-banneret. Det officielle billetsalg starter søndag den 28. februar klokken 10.00.

Cheff Records
K.B. Hallen
15. oktober 2021

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af