Blue Ivy Carter bliver den næstyngste Grammy-vinder nogensinde

Blue Ivy Carter bliver den næstyngste Grammy-vinder nogensinde
Blue Ivy Carter og Beyoncé til premieren på 'The Lion King', 2019. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Det lå ligesom i kortene, at Beyoncé og Jay-Z’s datter nok skulle blive til noget. Men de færreste havde nok forudset, at Blue Ivy Carter ville blive den næstyngste Grammy-vinder i prisuddelingens historie.

Blue Ivy er med på mor Beyoncés nummer ‘Brown Skin Girl’, hvor hun står for den lille outro, og den 9-årige pige er også med i musikvideoen, som til nattens Grammy-uddeling vandt prisen for Best Music Video.

Prisen gik således til en længere række personer, der er med i og har været med til at lave videoen – foruden Beyoncé og Blue Ivy blandt andre feature-artist Wizkid og Jenn Nkiru, der har instrueret videoen sammen med Beyoncé.

Den yngste Grammy-vinder nogensinde er stadig dengang 8-årige Leah Peasall fra gruppen The Peasall Sisters, der var med på soundtracket til Coen-filmen ‘O Brother, Where Art Thou?’ – dét soundtrack vandt i 2002 Album of the Year (foran blandt andre Outkasts ‘Stankonia’).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af