Britney Spears’ far siger, at han »ville elske« at ophæve værgemålet – der er dog et ‘men’

Britney Spears’ far siger, at han »ville elske« at ophæve værgemålet – der er dog et ‘men’
'Framing Britney Spears'. (Foto: PR)

#FreeBritney-bevægelsen har i længere tid hævdet, at det er en urimelig værgeordning, Britney Spears har været fanget i siden sammenbruddet i 2008. Siden da har popstjernens far været installeret som værge, og dermed kontrolleret størstedelen af hendes liv – inklusive økonomi og karriere.

Den usædvanlige ordning er senest blev belyst af den New York Times-producerede dokumentar ‘Framing Britney Spears’, der viste, lige præcis hvor begrænsende den situation er for sangeren.

Jamie Spears, Britneys far, har mestendels været tavs siden udgivelsen af filmen. Men nu har han udtalt sig via sin advokat, Vivian Lee Thoreen, der har talt med CNN.

»Jamie ville elske, at Britney ikke behøvede værgemålet«, lyder det blandt andet, hvorefter der dog tilføjes, at det ikke er op til Jamie Spears. »Hvorvidt værgemålet skal afsluttes afhænger af Britney. Hvis hun vil stoppe det, kan hun ansøge retten om det«.

Vivian Lee Thoreen fortæller desuden også, at Jamie Spears’ ageren i forhold til datteren »er for hendes eget bedste«, og at Britney i øvrigt har tilbragt dele af coronakarantænen sammen med sin far og resten af familien.

Advokaten siger også, at Jamie Spears »vil give Britney selvstændighed og plads«, og at han ikke kontakter datteren, fordi hendes advokat har bedt om det. »Det afgørende er, at Britney ved, at hun kan kontakte sin daddy når som helst, og at han vil være der for hende«, lyder det.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af