Carmon og Sivas rapper om at tage det gode med det onde på ny single – hør ‘Aldrig giv slip’

Carmon og Sivas rapper om at tage det gode med det onde på ny single – hør ‘Aldrig giv slip’
Carmon. (Foto: PR)

Alt er ikke (kun) fest og farver, bare fordi man er rapstjerne. Det er Carmon og Sivas et godt bevis på. De har godt nok begge lavet sange om det gode liv, men deres musik har altid haft en kerne af melankoli. Så det er ikke overraskende, at deres nye samarbejde er en mere eftertænksom størrelse.

På den nye single ‘Aldrig giv slip’ rapper Carmon således om, at livet er »en bitch«, mens Sivas formulerer sit livssyn således: »Været til en fødsel og været til begravelse / livet er bittersødt, hvem kan ikke vouche?«

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sangen er dog ikke rent sortsyn, men handler mere om at tage det gode med det onde. Omkvædet opfordrer – som titlen antyder – således til aldrig at give slip, og budskabet i nummeret er, at man kan klare alt med sammenhold.

‘Aldrig giv slip’ er Carmons anden udgivelse denne måned, efter han for få uger siden udgav ‘B2B’ sammen med Artigeardit. Sivas har derimod været ret tavs, siden han i efteråret 2020 udgav singlerne ‘Comfy’, ‘Crimewave’ og ‘Notorious’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af