En uge efter Drake-sample: Coco O. udgiver første single fra kommende album – hør ‘Soldier’

En uge efter Drake-sample: Coco O. udgiver første single fra kommende album – hør ‘Soldier’
Coco O. (Foto: Maria Thornfeldt)

I sidste uge tabte vi lidt kæben, da vi hørte den nye Drake-ep ‘Scary Hours 2’. På den seks minutter lange sang ‘Lemon Pepper’ kunne man nemlig høre et sample af Coco O.s stemme hele vejen igennem.

Det er altså ikke hver dag, at en dansk sanger dukker op på så stor en sang, så det gælder om at smede, mens Drake-jernet er varmt. Og nu, blot en uge efter den udgivelse, er Coco O. klar med en ny single.

‘Soldier’ er et blødt og afdæmpet nummer, som er meget nemt at drømme sig væk til, men som samtidigt gemmer et budskab om kvindeligt selvværd og styrke bag den behagelige facade. Sangen, der er produceret af Coco O. selv, skulle desuden være en forsmag til et længe ventet soloalbum, der er sat til at udkomme den 30. april.

»Når jeg bliver vred i en tekst, får jeg lyst til at se, hvor lækkert jeg samtidig kan gøre det«, fortæller Coco O. via en pressetekst. »Tanken om at få mange mennesker til at gå rundt og sige ‘I’m a woman’ – uden at de lige fatter, at det bygger på en slags indignation og uretfærdighedsfølelse – tiltaler mig«.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af