Lil Nas X har lavet sataniske sneakers med ægte menneskeblod – nu sagsøger Nike

Lil Nas X har lavet sataniske sneakers med ægte menneskeblod – nu sagsøger Nike
Lil Nas X. (Foto: PR)

I fredags udgav Lil Nas X en ret fantastisk musikvideo, hvor han blandt andet giver selveste Satan en lapdance. Det klip har allerede skabt ballade i konservative kredse i USA, men nu har endnu en kontrovers faktisk ramt rapperen.

I forlængelse af ‘Montero’-musikvideoen har Lil Nas X nemlig udgivet noget, der kun kan kaldes sataniske sneakers. Nemlig et par speciallavede Nike Air Max 98-sko, der er designet af MSCHF, og som både er pyntet med et pentagram og indeholder blod.

Ja: De er farvet med ægte menneskeblod.

Okay, der er godt nok kun tale om en enkelt dråbe blod per sko, men konceptet er da stadig ret voldsomt. Det er til gengæld også ret succesfuldt. Alle 666 par af skoene er allerede solgt til en pris af over 1000 dollar per par.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er bare et problem: Nike har på ingen måde godkendt de sataniske sko, og de vil ikke have noget som helst med projektet at gøre. Det gigantiske brand har både taget afstand fra Lil Nas X-sneakeren, og sagsøger nu MSCHF, der har designet skoen.

Satans også, tænker Lil Nas X nok.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af