Premiere: Cheff Records er tilbage med ny single – se hele holdet i musikvideoen

Premiere: Cheff Records er tilbage med ny single – se hele holdet i musikvideoen
TopGunn, Eloq, Kidd og Klumben. (Foto: PR)

I fredags blev det annonceret, at Cheff Records senere på året fejrer deres 10-års jubilæum med en stor koncert i K.B. Hallen. Men det er ikke den eneste gode nyhed for fans af Nørrebro-holdet. I dag har Kidd, TopGunn, Klumben og Eloq nemlig udgivet en helt ny sang med tilhørende musikvideo.

Og hvis ‘Sender mig til månen’ beviser én ting, så er det, at Cheff-firkløveren ikke har mistet deres festlyst. Der er masser af fart på det nye track, hvilket også bliver understreget af videoen, hvor et par speciallavede Cheff-sneakers får en person til at bryde ud i dans.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Sender mig til månen’ er samtidig ikke bare et nik tilbage til gamle dage: Eloqs produktion bærer indflydelse af hans elektroniske solokarriere, og Klumben står for omkvædet, mens TopGunn fyrer op for et flow, der er væsentlig hurtigere end normalt.

»Vi har lavet en tune, man får det godt af«, udtaler sidstnævnte om sangen via en pressetekst. »Det er vores jubilæum, så nu skal vi lave noget sjovt. Det er jo egentlig bare vores egen fejring af os selv, og så må folk bare æde den, hvis de har lyst, og lade være, hvis de ikke har lyst«.

Hvis man hører til dem, der har lyst til at æde den, er der desuden mere godt nyt: Cheff Records-holdet lover, at singlen er forløber for et decideret album, der kommer til efteråret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af