Folkene bag ‘Framing Britney Spears’ kaster sig over et af pophistoriens mest kontroversielle øjeblikke

Folkene bag ‘Framing Britney Spears’ kaster sig over et af pophistoriens mest kontroversielle øjeblikke
Janet Jackson og Justin Timberlake til Super Bowl, 2004. (Foto: Donald Miralle/Getty Images)

‘Framing Britney Spears’ kortlagde, hvordan paparazzi-fotografer og medier gjorde popstjernens liv til et helvede, alt imens verden voyeuristisk fulgte med i hendes kollaps. Det var ret rystende at se, og filmen blev en af de seneste års mest omtalte musikdokumentarer.

Nu har produktionsselskabet Left/Right TV samt New York Times, der altså stod bag ‘Framing Britney Spears’, meldt ud, hvad deres næste projekt kommer til at handle om.

Og her er der igen tale om et yderst kontroversielt emne, nemlig den såkaldte ‘Nipplegate’.

Episoden fra 2004, hvor Justin Timberlake – efter sigende ved en fejl – blottede Janet Jacksons bare bryst under en liveoptræden til Super Bowl, blev set af 150 millioner mennesker på tv. Det var en kæmpe skandale.

Det var dog en skandale, som Timberlake mestendels kom fint ud af, mens Janet Jacksons karriere tog en skarp drejning mod det værre. Det har fået mange til at kritisere reaktionen på ‘Nipplegate’ for at være sexistisk, idet den mandlige artist ikke blev klandret for noget, mens kvinden blev hængt ud og blacklistet.

Netop den ubalance kan man nok godt regne med, at folkene fra Left/Right TV og New York Times kommer til at udforske grundigt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af