Ny Instagram-video af Britney Spears har fået alarmklokkerne til at ringe hos hendes fans

Ny Instagram-video af Britney Spears har fået alarmklokkerne til at ringe hos hendes fans
Britney Spears. (Foto: Michelangelo Di Battista/Sony/RCA via Getty Images)

I weekenden publicerede Britney Spears en Instagram-video, hvor hun blandt andet siger, at hun er »ekstremt glad« og har det »totalt fint«. Det lyder måske som positive udmeldinger, men hendes fans tager ikke udsagnene for gode varer. Tværtimod.

De dele af hendes fanbase, der har samlet sig under hasthagget #FreeBritney, er nemlig overbeviste om, at popstjernen sender skjulte signaler igennem sine sociale medier. Og at videoer som denne er en slags råb om hjælp.

Det lyder måske lidt konspirationsteori-agtigt, men opslaget er samtidig også bare virkelig mærkeligt. Britney Spears lyder ret usammenhængende og står og svajer. Videoen er desuden klippet virkelig hårdt, hvilket får det hele til at virke yderligere surrealistisk.

Man forstår godt, at hendes fans tænker: Hvad i alverden foregår der egentlig her?

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I løbet af de seneste par år har #FreeBritney-bevægelsen, der forsøger at få frigjort sangeren fra den værgemålsordning, hun lever under, fået mere og mere medvind.

Senest via dokumentaren ‘Framing Britney Spears’, der både viste, hvordan medierne og paparazzi-fotograferne gjorde sangerens liv til et helvede, men som også gav taletid til #FreeBritney-folkene.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af