Kodak Black erklærer sig delvist skyldig i sag om seksuelle overgreb og vold mod gymnasieelev

Kodak Black erklærer sig delvist skyldig i sag om seksuelle overgreb og vold mod gymnasieelev
Kodak Black. (Foto: David Cabrera)

Tidligere i år var Kodak Black en af de mange mennesker, der blev benådet under Donald Trumps sidste dage som amerikansk præsident. Rapperen fra Miami blev betegnet som en »prominent kunstner og samfundsleder« af Det Hvide Hus i begrundelserne for løsladelsen.

Dommen, der blev ophævet af Trump, havde dog at gøre med noget dokumentfusk i forbindelse med købet af et våben, og ikke med en langt mere omtalt sag, hvor Kodak Black er anklaget for seksuelle overgreb og vold mod en 18-årig high school-elev i 2016.

Den sag er blevet afsluttet nu, skriver Pitchfork via WBTV, idet rapperen har erklæret sig skyldig i vold og overfald – men altså ikke i seksuelle overgreb. Som del af en aftale accepterer Kodak Black en nedsat straf på 18 måneders prøveløsladelse og undgår fængsel.

Rapperen har samtidig skullet undskylde til offeret i retten.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af