Offset forsøgte engang at berøve Lil Uzi Vert – ifølge produceren Southside

Offset forsøgte engang at berøve Lil Uzi Vert – ifølge produceren Southside
Offset. (Foto: Marcus Ingram/Getty Images)

Det er ikke nogen hemmelighed, at Offset og Lil Uzi Vert måske ikke har haft det bedste forhold gennem årene. Allerede i 2017 var Offset ude efter sin kollega for at bære et omvendt kors. Men noget tyder på, at uoverensstemmelserne stikker dybere.

Fredag aften gik produceren Southside live på Instagram, da han havde hørt en ophedet diskussion mellem Lil Uzi Vert og City Girls-rapperen Yung Miami. Southside har et barn med Yung Miami, og han mente tilsyneladende ikke, at Lil Uzi Vert talte pænt nok til hende. Derfor gik han selv live for at fortælle rapperen en ting eller to.

I løbet af live-videoen fortæller Southside, at han engang stoppede Offset i at stjæle fra Lil Uzi Vert: »Jeg er den samme person, som da jeg reddede dig fra at blive røvet af Offset og hans slæng. Glem ikke det. Jeg var den eneste, der havde nosserne til at stoppe det. Jeg er den samme person, der sørgede for, at du ikke fik stjålet dine smykker«.

Hvornår sammenstødet skulle have fundet sted, melder historien ikke noget om.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af