Paris Jackson fortæller om sin barndom på Neverland Ranch: »Vi hørte Kanye West derhjemme«

Paris Jackson fortæller om sin barndom på Neverland Ranch: »Vi hørte Kanye West derhjemme«
Paris Jackson. (Foto: Janell Shirtcliff)

23-årige Paris Jackson er både model, skuespiller og musiker, og sidste år udgav datteren af Michael Jackson sit debutalbum, ‘Wilted’.

Ja, Michael Jacksons datter udgav et album, og det var faktisk ganske fint: Sådan en blanding af poppet sangskrivning og folket singer/songwriter-stemning. Det var tydeligt, at Paris ikke havde nogen interesse i at gå i præcis samme popmusikalske fodspor som sin meget berømte far.

I et nyt interview med Evening Standard fortæller Paris Jackson dog om, hvordan opvæksten på blandt andet Neverland Ranch sammen med Michael Jackson har påvirket hende som kunstner.

»Jeg lyttede til alt, da jeg voksede op«, siger Paris om Michael Jacksons musikalske opdragelse af hende, mens hun opremser både Tchaikovsky, Motown og Hans Zimmer.

»Vi hørte også Kanye West derhjemme«, fortæller Paris, som boede på Neverland Ranch til hun var syv år gammel. Hun var 11 år, da Michael Jackson døde.

»Jeg tror, at han altid på en eller anden måde vil have indflydelse på alt, jeg laver, hvad enten det er bevidst eller ubevidst. Jeg var omkring den kreativitet hele tiden, så jeg er sikker på, at jeg har lært en masse af det, jeg har, fra det«, siger Paris Jackson, hvis yndlingskunstnere tæller far Michael og så The Beatles.

I interviewet fortæller Paris Jackson også, hvordan det var at vokse op på Neverland Ranch, som både var hjem, zoologisk have og forlystelsespark i ét.

»Vi var meget priviligerede, da vi voksede op, men når det kom til ting som legetøj og at prøve forlystelser, så skulle vi gøre os fortjent til det«, fortæller Paris, som forklarer, at hvis hun ville have fem stykker legetøj, så skulle hun læse fem bøger først.

»Det var klart for os, at forlystelserne og den zoologiske have var for underpriviligerede børn – børn som var syge eller ikke kunne tage i Disneyland. Hvis vi var gode, lavede vores lektier og arbejdede hårdt i løbet af ugen, så kunne vi måske få lov i weekenden, men vi skulle gøre os fortjent til det«, udtaler Paris Jackson til Evening Standard.

Paris støttede Jackson-lejren i kølvandet på dokumentarfilmen ‘Leaving Neverland’ fra 2019, hvori Wade Robson og James Safechuck hævdede at være blevet misbrugt af Michael Jackson som henholdsvis 7- og 11-årige.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af