Tessa er klar til noget nyt: »Jeg har rappet en del om at dominere mænd i sengen«

Tessa er klar til noget nyt: »Jeg har rappet en del om at dominere mænd i sengen«
Tessa. (Foto: Nikolaj Gyldenløve)

Hvis der er én ting, man forbinder med Tessa, er det nok tekster med fokus på kvindelig seksualitet. Den mandlige modpart bliver faktisk tit domineret fuldstændig. Det har været et tiltrængt perspektivskifte i dansk hiphop – men på sin nye fredagssingle prøver rapperen noget helt nyt.

Med ‘Mums’ har hun nemlig skabt en sang, der simpelthen skal forstås som en hyldest til mænd, fortæller Tessa via en pressemeddelelse.

»Jeg har rappet en del om at dominere mænd i sengen, tage magten og vende nogle outdatede kønsrolleidéer på hovedet. Sådan en helt offensiv salut til den frie kvindelige seksualitet«, lyder det fra Tessa, der fortsætter:

 »’Mums’ er derimod en ægte hyldest til mænd og til mandekroppen – til alle slags mænd, der bare er fucking frække på hver deres måde. Dem i skjorter, dem i uniformer, og dem der står og ser fucking mums ud på gadehjørnet under forårssolen. For selvfølgelig er mænd mere end bare pik, muskler og Ikea-møbel-samling«.
 
Det er lidt af en uventet drejning. Men efter en stribe af sange, der har slået et slag for kvindelig seksualitet, har Tessa vel også gjort sig fortjent til en enkelt sang, hvor hun flirter frem for at udfordre.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af