Derfor er Helle Thorning-Schmidt med i Tessa og Orgi-E’s nye musikvideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Helle Thorning-Schmidt er klart den mest hiphop eks-statsminister vi har i Danmark. Hvem kan således glemme dengang, hun (om end noget tilfældigt) endte til samme Clement-program som Kidds legendariske meltdown? Eller da hun festede med Suspekt, hvorefter gruppen rappede om det (»Helle-pigen, hun ryger smøger«)?

Senest har hun ofte via Instagram kastet sin kærlighed over rapperen Tessa, hvilket måske ikke er så overraskende, da de jo begge kommer fra Københavns Vestegn.

Nu har Helle Thorning-Schmidt dog taget hiphopkærligheden til nyt niveau. Hun er nemlig med i den nye musikvideo til ‘Blæstegnen’, der er lavet af netop Tessa og Suspekt-rapperen Orgi-E. Og så har den tidligere statsminister endda bidraget med et kort citat til sangens officielle pressemeddelelse.

»Jeg er jo selv fra Vestegnen, og da jeg hørte sangen, kunne jeg ikke lade være med at tænke, at det her var Vestegnens første rigtige anthem«, fortæller Helle Thorning-Schmidt. »Og så kan man jo ikke andet end at elske konstellationen af Tessa og Orgi-E!«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af