Orgi-E efter nyt samarbejde: »Jeg har ventet på Tessa siden 2005«

Orgi-E efter nyt samarbejde: »Jeg har ventet på Tessa siden 2005«
Orgi-E fra Suspekt. (Foto: Kasper Månsson/Soundvenue)

Tessa har haft et fantastisk 2020, og ud over en solid stribe solosingler har rapperen også engageret sig i en række prominente samarbejder.

Først gæstede hun overlegent Suspekts ‘Vil du med…’, så var hun med på P3’s stort anlagte ‘Tættere end vi tror’, derefter fulgte ‘Til banken’ med Karen Mukupa og idolet Natasja, og nu lukker Tessa altså ned for 2020 med den spritnye single ‘Blæstegnen’, der gæstes af Orgi-E.

Og Suspekt-rapperen sender i dén anledning nogle ekstremt rosende ord Tessas vej:

»Jeg har ventet på Tessa siden 2005. Jeg har altid set hendes udtryk som en kvindelig version af mig selv, selv før hun eksisterede i musikverdenen. Tessa er et begreb – et ikon som vi har ventet på. En afspejling af tid, sted og miljø i menneskeligt format. Et talende kunstværk om man vil. Hvis man ikke vil arbejde sammen med dét, så skal man finde på noget andet at lave«, udtaler Orgi-E således i en pressemeddelelse.

Tessa selv har også kun roser tilovers fra Vestegnen-kollegaen:

»Jeg vil altid gerne arbejde med Orgi-E, og grundene er mange. Først og fremmest er han en suveræn rapper og har en helt speciel plads hos mig. Både fordi jeg er vokset op til lyden af hans benhårde bars, men også fordi han og de andre drenge i Suspekt var blandt de allerførste til at opdage, anerkende og blåstemple min musik. Det glemmer jeg aldrig«, fortæller Tessa i pressemeddelelsen og tilføjer:

»Og så skulle han selvfølgelig være med på ’Blæstegnen’, fordi han fuckin’ er Mr. Vestegn på mikrofonen og den perfekte mandlige modvægt til mine bitch-bars«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af