Velkommen til ‘Blæstegnen’: Tessa og Orgi-E inviterer dig med til kvarteret i ny musikvideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tessa og Orgi-E’s seneste single ‘Blæstegnen’ er én stor, triumfernede hyldest til den Vestegn, de begge kommer fra, så selvfølgelig er musikvideoen til sangen en slags guidet tur netop derhen.

Vi får således skud af en kamsportsklar Tessa i ringen, mens Orgi-E indtager den lokale bus. Til sidst er der nogle pænt spektakulære billeder, hvor de to rappere står på toppen af indkøbscenteret City2.

»Videoen betyder meget for mig. Den er smuk i al sin beton- og gade-hårdhed« udtaler Tessa om musikvideoen via en pressemeddelelse. »Det er noget helt særligt for mig at repræsentere forstæderne vest for København på denne måde, og så endda med en legende og kæmpe Vestegns-stjerne som Orgi-E ved min side«.

Orgi-E har også en del at sige om ‘Blæstegnen’, og hvad nummeret betyder.

»Videoen sætter billeder på en slags sindsstemning, som vi altid har i os. ‘Blæstegnen’ er en mentalitet, der brager derudaf uden at se sig tilbage. Det er den energi, du får, når du hører Tessa og Suspekt«, siger rapperen via pressemeddelelsen. Og tilføjer:

»Det er stolthed, raseri, aggression, frygt, ære, kærlighed og afmagt, som man kan knytte til videoeon. Det er vindermentalitet på dårlige odds. Underdogs og sultne ulve. Derfor betyder videoen også meget, og har været vigtig for os at lave«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af