Top Tracks: Hør de 10 bedste nye sange fra påskeferien

Top Tracks har været på påskeferie, men det har den gode musik ikke. Vi giver dig et overblik over tidens bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør de 10 bedste nye sange fra påskeferien
Brimheim. (Foto: Tue Blichfeldt/Soundvenue)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Olivia Rodrigo ‘Deja Vu’

Olivia Rodrigo stod bag årets – hvis ikke den moderne pophistories – største gennembrud, da hun slog talrige hitlisterekorder med den hjerteskærende breakup-single ‘Driver’s License’. Nu er hun klar med efterfølgeren, der følger breakup-tematikken og endnu en gang slår fast, at vi har at gøre med et kæmpestort talent.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Floating Points, Pharoah Sanders & London Symphony Orchestra ‘Movement 7’

Det progressive elektroniske talent Floating Points har slået sig sammen med den spirituelle jazzlegende Pharoah Sanders og Londons symfoniorkester på albummet ‘Promises’. Alene på papiret er dette en vild sammensætning – men i praksis er det nærmest smukkere og mere stemningsfuldt, end man turde håbe på.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Brimheim ‘Call It What You Want’

‘Call It What You Want’ bygger på historien om første gang, Brimheim overnattede hos sin kone, Lorri, der dengang boede med sine forældre, der ikke just accepterede deres datters homoseksualitet. Resultatet er en smuk sang om kærlighed, der mødes af modstand, men som alligevel nægter at overgive sig.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Brockhampton ‘Count on Me’

Brockhampton udgiver her i år deres to sidste album, hvis vi skal tro gruppens ansigt udadtil, rapperen Kevin Abstact. Det første af disse har fået titlen ‘Roadrunner: New Light, New Machine’ og udkommer allerede på fredag. Med en single som ‘Count on Me’ lader det heldigvis til, at Brockhampton-historien slutter, mens det selvproklamerede boyband kvalitetsmæssigt er på deres højeste.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Dry Cleaning ‘Every Day Carry’

I fredags debuterede det unge britiske rockband Dry Cleaning, der især stikker ud grundet forsanger Florence Shaws deadpan spoken word-vokal. Albummet ‘New Long Leg’ afslutter med noget bundsolid distortion og godt med intensitet, der skaber en gribende kontrast over for Shaws særegne sangstil.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Quelle Chris & The Alchemist ‘Iron Steel Samurai’

I fredags fik vi også opsamlingen ‘Bushido’ fra det anerkendte undergrundshiphop-label Mello Music Group. Her optræder anerkendte navne som Homeboy Sandman, Open Mike Eagle, Kool Keith og B-Real. Kort før udgivelsen delte de denne sang, hvor kultrapperen Quelle Chris slog sig sammen med mesterproduceren The Alchemist, der i disse år er mere produktiv og kvalitetsmæssig konsekvent end nogensinde før.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. St. Vincent ‘The Melting of the Sun’

St. Vincent fortsætter med at lade op til albummet ‘Daddy’s Home’ med mere bundsolid 70’er-r’n’b-æstetik. Basgangen her emmer eksempelvis af Sly and the Family Stone anno 1973. Hvis lyden ikke skulle være nok 70’er-stil, så var hun straight outta ‘Soul Train’, da hun i weekenden spillede sangen på ‘Saturday Night Live’, som du kan se ovenfor. Albummet udkommer 14. maj.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Kodak Black ‘Easter in Miami’

Påsken som højtid har ikke nær så mange stærke sange som eksempelvis jul eller endda halloween. Men det vil Kodak Black lave om på. Og efter ‘Easter in Miami’ at dømme er der næppe nogen, der fejrer påske med nær så meget entusiasme og hiphop-etos, som Kodak Black gør.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Topaz Jones ‘D.I.A.L.’

23. april udgiver Topaz Jones albummet ‘Don’t Go Tellin’ Your Momma’. Det annoncerede den amerikanske soulrapper med nummeret ‘D.I.A.L.’, hvis titel står for ‘Dying is a Lifestyle’. Og det nummer er altså så rigt på lækre harmonier, at Topaz Jones er en oplagt kandidat, hvis Bruno Mars og Anderson .Paak skulle lede efter et tredje Silk Sonic-medlem.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Miguel ‘Party Life’

Miguel udgav i slutningen af marts ep’en ‘Art Dealer Chic Vol. 3’, der starter med dette sprøde funktrack. Som noget lidt nyt for Miguel er der nogle heftige rockguitarer, der klinger lidt af 00’ernes dancerockhits fra grupper som Bloc Party, Franz Ferdinand og The Rapture.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af