Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – apokalyptisk 80’er-cover og en selvkronet ‘Rapstar’

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – apokalyptisk 80’er-cover og en selvkronet ‘Rapstar’
Polo G. (Foto: Phil Knott)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Tkay Maidza ‘Syrup’

Siden udgivelsen af ep’en ‘Last Year Was Weird, Vol. 2’ sidste år har Tkay Maidza været en af de mest spændende stemmer i såvel r’n’b som hiphop. Sidstnævnte er i fokus på denne hårdkogte skæring, der med sin spartanske produktion giver Maidza god mulighed for at etablere dominans.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Taylor Swift ‘Mr. Perfectly Fine (Taylor’s Version)’

Lad os lige for en stund ignorere al debatten om, hvem ‘Mr. Perfectly Fine’ mon handler om. Og i stedet fokusere på, at det kun er en interessant debat til at begynde med, fordi denne hidtil uudgivne Swift-skæring er så fantastisk skarp en dissektion af en skiderik.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Cigar Cigarette feat. Mothermary ‘Time After Time’

Du har med garanti hørt Cyndi Laupers 80’er’-hit ‘Time After Time’ før – men næppe med så meget dramatisk slagkraft, som når Chris McLaughlin aka Cigar Cigarette og Elyse Winn fra duoen Mothermary tager sig af den. Målsætningen har været at placere sangen i en apokalyptisk udgave af New York – og de har så afgjort ramt plet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Leon Vynehall ‘An Exhale’

Leon Vynehall er bedst kendt for at producere deep house, men denne skæring klinger mere af ambient techno og IDM. Den omfavner dog stadig hans talent for nuance og at give selv de mest diskrete lyde opmærksomhed, hvorfor der er god grund til at glæde sig til hans kommende album ‘Rare, Forever’, der udkommer 30. april.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Elder Island ‘Sacred’

Den engelske indiepopgruppe Elder Island debuterede i 2019 med albummet ‘The Omnitone Collection’, og med deres nyeste single ‘Sacred’ gør de det klart, at der er god grund til fortsat at holde øje med dem. De bliver helt bombastiske her – på en måde, der egentlig klinger lidt af danske Saveus’ måde at skabe storladen popmusik.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Kaizer ‘Crying Like a Rose’

Den danske popkunstner Kaizer ep-debuterer denne uge med ‘Crying Like a Rose’, der dels byder på skarptskårne tracks med højt humør, men som især fungerer i de mere dramatiske øjeblikke som det bragende titelnummer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Darkside ‘The Limit’

Den altid travle producer Nicolas Jaar genoplivede i slutningen af 2020 Darkside, hans duo med multiinstrumentalist Dave Harrington. Den nye, sårbare sang ‘The Limit’ er anden single fra deres kommende album, ‘Spiral’, der lander 23. juli.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Polo G ‘Rapstar’

»They say I’m Pac rebirth, never put out a weak verse«, rapper Polo G. Det kræver en god dosis selvtillid at sammenligne sig selv med 2Pac, og uden at vi nødvendigvis vil erklære os enige i så høj en ros, er der altså virkelig gang i noget fedt på denne nye single med den selvkronende titel ‘Rapstar’.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af