Taylor Swift har udgivet en glemt sang fra 2008 – og hendes fans er sikre på, den handler om en af hendes ekskærester

Taylor Swift har udgivet en glemt sang fra 2008 – og hendes fans er sikre på, den handler om en af hendes ekskærester
Taylor Swift. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

Der er næppe nogen anden popstjerne, der har krydret sine sange med referencer til ekskærester i lige så stort omfang som Taylor Swift. Hendes oeuvre er fyldt med små referencer til tidligere flammer som John Mayer og Harry Styles – og det er ikke altid, de bliver beskrevet i et specielt rosende lys.

Derfor er hendes fans naturligt nok oppe i det helt røde rygtefelt, nu hvor Swift har udgivet den glemte sang ‘Mr. Perfectly Fine’, der blev skrevet i tiden omkring ‘Fearless’-albummet fra 2008 og nu udkommer som en del af Swifts nye genindspilning ‘Fearless (Taylor’s Version)’, der lander fredag.

‘Mr. Perfectly Fine’ handler nemlig netop om en ikke særlig sympatisk mand, der knuser popstjernens hjerte. »How’s your heart after breaking mine«, synger Swift blandt andet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Men … hvem kunne det så være?

Her peger de fleste spor umiddelbart mod Joe Jonas. De datede nemlig i 2008, hvor sangen som sagt er fra, og Swift fortalte dengang, at Jonas havde slået op med hende via et kort telefonopkald. Så han havde nok fortjent en diss-sang eller to.

Joe Jonas er nu, pudsigt nok, gift med ‘Game of Thrones’-stjernen Sophie Turner – og hun har faktisk delt nummeret med rosende ord. Der er dog intet nyt om, hvad Turners ægtemand synes om sangen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af