Taylor Swift slagter Netflix-serie for sexistisk joke om Taylor Swift

Taylor Swift slagter Netflix-serie for sexistisk joke om Taylor Swift
Taylor Swift. (Foto: PR)

I skrivende stund indtager serien ‘Ginny & Georgia’ andenpladsen på Netflix’ liste over de mest populære titler i Danmark. Men ikke alle er tilsyneladende lige glade for den nye serie. I hvert fald langer Taylor Swift nu ud efter både ‘Ginny & Georgia’ og Netflix.

Det sker, efter popsangeren er blevet gjort opmærksom på en joke i serien, der omhandler hende selv – og hendes forhold til mænd.

»Hvad kommer det dig ved? Du skifter mænd ud hurtigere end Taylor Swift«, lyder således en replik fra ‘Ginny & Georgia’, som har fået Swifts altid dedikerede fans til få sætningen »RESPECT TAYLOR SWIFT« til at gå viralt på Twitter.

»Hey ‘Ginny & Georgia’, 2010 har ringet og vil gerne have sin dovne, dybt sexistiske joke igen«, har sangerinden nu også skrevet fra sin Twitter-konto.

»Hvad med at stoppe med at nedgøre hårdtarbejdende kvinder ved at definere det her bullshit som sjovt. Og Netflix, efter ‘Miss Americana’ ser det her outfit ikke cute ud på jer. Glædelig Women’s History Month, I guess«, fortsætter Swift, som altså henviser til sidste års samarbejde med netop Netflix i form af dokumentarfilmen ‘Miss Americana’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af