Hør den 14 år gamle originaludgave af Natasja-hittet ‘Til banken’

Hør den 14 år gamle originaludgave af Natasja-hittet ‘Til banken’
Natasja.

Det kom som lidt af et chok sidste år, da den uudgivne Natasja-sang ‘Til banken’ pludselig så dagens lys efter 13 år i glemmekassen – inklusive features fra den gamle samarbejdspartner Karen Mukupa samt et spritnyt vers fra Tessa.

‘Til banken’ blev noget af et overraskelseshit i 2020 (ti millioner Spotify-streams!), og nu kan du såmænd også få lov til at høre, hvordan nummeret lød i sin originale form, da det blev indspillet i 2007. Og det er faktisk en markant anderledes sang.

Den nye (eller: gamle) version af sangen har nemlig hele tre features. Udover Karen Mukupa er der også gæstevers af Natasjas mangeårige veninde Dj KCL og Angie fra det aarhusianske Pimp-A-Lot-crew (som Marwan blandt andet også var en del af).

Der er altså hele fire kvindelige artister samlet på samme beat. Tessa er til gengæld, naturligt nok, ikke med på sangen, da hun var omkring ti år, da den blev indspillet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den originale version af ‘Til banken’ skulle have været med på Natasja-albummet ‘I Danmark er jeg født’. Sangen er – ligesom 2020-udgaven – produceret af Pharfar, men også remixet af ovennævnte KCL.  

Nummeret er den anden posthume Natasja-udgivelse i år, efter at en anden hidtil uudgivet sang ved navn ‘Selvtillid’ udkom i marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af