L.O.C. udgiver tre nye sange – og samarbejder med Aarhus’ mest kontroversielle rapgruppe

L.O.C. udgiver tre nye sange – og samarbejder med Aarhus’ mest kontroversielle rapgruppe
Shooter Gang og L.O.C.. (Foto: PR)

Da vi interviewede L.O.C. tidligere denne måned, fortalte rapperen, at han ville udgive musik mere spontant, samt at han var begyndt at samarbejde med Aarhus’ nye, unge hiphopgeneration.

Dén udgivelsesstrategi udmundede i første omgang i tre nye sange, der landede for to uger siden og blandt andet inkluderede et samarbejde med Aarhus-rapperen Smiley. Nu er der så ankommet yderligere tre nye numre, og der er et særdeles spændende samarbejde iblandt.

Sangen ‘MJ’ gæstes nemlig af de maskerede rappere fra Shooter Gang, der nok må gælde som Aarhus’ mest kontroversielle hiphopgruppe. Trioen er kendt for særdeles hårdtslående tekster samt videoer, hvor der flashes alt fra stoffer til våben.

Shooter Gang er dog ikke den eneste opsigtsvækkende samarbejdspartner, Aarhus-veteranen har støvet op. Nummeret ‘10.000’ timer er lavet sammen med produceren Troo.L.S., som L.O.C. ikke har samarbejdet med siden ‘Frk. Escobar’ fra 2005.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af