Premiere: Iomfro indkapsler følelsen af at sidde ensom i byen med kebabdressing i hovedet

Premiere: Iomfro indkapsler følelsen af at sidde ensom i byen med kebabdressing i hovedet
Iomfro. (Foto: Mads Emil Smed Kjær)

Der er plads til lidt af det hele i iomfros univers: Fra det samfundskritiske til det selvbevidste, fra det humoristisk kantede til den sylespidse ironi.

Aarhusianske Alma Kjær Agergaard debuterede i marts med singlen ’Ægte kvinde’, og nu følger hun op med endnu en blændende både afdæmpet og euforisk popsang, der følsomt, klogt og sjovt behandler generation z’s problemstillinger og tanker.

»Vi skal danse uden at kigge på hinanden«, synger iomfro på den nye single ’Danse’, der blandt andet omkredser det at føle sig alene i selskab med andre. Når altså ikke sangen handler om selvoptagethed i toiletkøen og det faktum, at ungdommen ’burde’ høre noget mere Bob Dylan.

»Vi burde gå amok til både jazz og punk / vi burde høre Bob Dylan / for jeg har hørt’ man skal lære at ku’ li ham«, lyder det i et toneleje, hvor man ikke helt ved, hvor man har Alma Kjær Agergaard.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Musikvideoen indkapsler følelsen af at sidde på en kebabbar kl. lort om natten med dressing på læberne – selv om man burde være taget hjem for flere timer siden. Og på den måde er ’Danse’ også en længsel efter det at kunne være ude, danse natten lang og slå sig lidt løs – på godt og ondt.

’Danse’ er anden del af en musikvideotrilogi, og nummeret kan helt sikkert opleves live, når iomfro senere på året spiller på Spot Festival.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af