Premiere: Rebecca Lou kickstarter nyt kapitel i karrieren med fabelagtig popsingle

Premiere: Rebecca Lou kickstarter nyt kapitel i karrieren med fabelagtig popsingle
Rebecca Lou. (Foto: Tue Blichfeldt)

Rebecca Lou har slået sit navn fast på den danske musikscene med højoktan og slagkraftig rockmusik på udgivelserne ’Skeletons’ (2018) og ’Bleed’ (2019), men nu er hun klar til at tage hul på næste kapitel af karrieren. Og der er altså sket noget med lyden.

På den nye single ’Lovesick’, som officielt udgives 4. maj, lukker Lou nemlig mere end nogensinde før popmusikken ind i sit univers. Det sker under den selvproklamerede fane ’doom pop’, som kommer til at gennemsyre det kommende album ’Heavy Metal Feelings’.

»Jeg elsker den gode melodi, jeg elsker festligheden, det storladne og glæden i pop. Det er noget af det, popmusikken kan for mig. Jeg plejer at sige, at når jeg er i dårligt humør, så hører jeg pop. Når jeg er i godt humør, så hører jeg hardcore heavy metal. Popmusik for mig er en lille lykkepille«, udtaler Lou i en pressemeddelelse.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Men det er altså ikke fordi, hun har lagt rockmusikken på hylden, bare fordi melodierne er blevet lysere i en sådan grad, at det ekstatiske omkvæd på ’Lovesick’ giver én lyst til at hoppe op og ned i sofaen af ren og skær poplykke.

»Afstanden mellem musikken og min personlighed er blevet kortere. Det er ikke fordi rockmusikken ikke er mig – den er totalt meget mig. Men det her er mig i et nyt lys. Rock er ikke kun en genre for mig, det er også en livsstil. Det handler om, hvordan du udtrykker dig, at du siger din mening, at du står ved hvem du er, du gør, hvad der fucking passer dig. Det bilder jeg mig selv ind, at man stadig kan høre i de nye sange«, siger Rebecca Lou i pressematerialet.

Rebecca Lous øre for den gode popsang er dog ikke noget nyt, og sidste år kom det blandt andet til syne på den ret fantastiske (anti-)julesang ’This Time of Year (Wake Me Up When December Ends)’, som hun skrev sammen med W.A.S. Entertainment-kollegaen Kamma.

Sårbarheden og de blødere teksturer er kommet ind i Rebecca Lous sangskrivning, efter hun fik sit hjerte knust »i en trilliard stykker«, men selve teksten til ’Lovesick’ er faktisk inspireret af noget lidt andet.

»Min inspiration til ‘Lovesick’ kommer efter, jeg havde mødt min vens fugleedderkop Jenny. Jeg synes, hun var så sød og creepy cute, at jeg havde en dagdrøm om, at hun ville komme til live og blive et rigtigt ægte menneske, og vi blev vildt forelskede og hele verden var en stor forelsket tordensky«, fortæller Lou.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af