Suspekt tager på kæmpe danmarksturné – spiller 26 koncerter senere i år

Suspekt tager på kæmpe danmarksturné – spiller 26 koncerter senere i år
Suspekt. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Corona kunne ikke have ramt på et mere ubelejligt tidspunkt for Suspekt. Trioen havde netop udgivet albummet ‘Sindssyge ting’ og skulle præsentere de nye sange til en række stort anlagte arenakoncerter samt på Roskilde Festival.

Ingen af de optrædener blev til noget. Men nu, hvor livemusikken så småt vender tilbage til Danmark, gør Suspekt klar til at tage revanche.

Denne uge spiller Albertslund-gruppen fire udsolgte koncerter i DR Koncerthuset, og nu har de også annonceret en stor turné på hele 26 koncerter, der begynder til oktober.

»Vi har det som løver i et bur og har absolut ikke glemt jer«, lover Suspekt via en pressemeddelelse. »Vi har lyst til at smadre alt omkring os for igen at komme ud og mærke friheden og hinanden«.

Gruppen forklarer også, at grunden til, at de har valgt at spille mange mindre koncerter i stedet for igen at gå efter en arenaturné, skyldes et ønske om at skabe en mere intim oplevelse.

»Sammen med jer skal vi svøbes ind i det reneste Suspekt«, skriver trioen via presseteksten. »Sammen skal vi opleve den jomfruelige glæde ved det første møde med musikken, som da den blev skabt. En lyst vi længe har haft, men først nu hopper vi ud i det. Det bliver Suspekt helt ind til benet. Det rene dna på de lokale spillesteder«.

Billetsalget starter 31. maj klokken 10.00.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af