Tessa hyper ikonisk mixtape, der endelig er kommet til streaming

Tessa hyper ikonisk mixtape, der endelig er kommet til streaming
Tessa. (Foto: Jesper Skoubølling)

Tessa er Danmarks største Nicki Minaj-fan, så selvfølgelig er hun oppe at køre over, at idolets ‘Beam Me Up Scotty’-mixtape fra 2009 endelig er kommet på streaming.

For der er ikke bare tale om et tilfældigt mixtape ud af mange. ‘Beam Me Up Scotty’ anses for at være Nicki Minajs mere eller mindre officielle gennembrud, der lagde bunden for den mainstream-succes, der i 2010 fulgte efter med debutalbummet ‘Pink Friday’.

Især den lyriske opvisning på ‘Itty Bitty Piggy’ har klassikerstatus blandt barbz, som rapperens fans kaldes. Og apropos hendes fans:

»Tak! Har ventet i evigheder«, skriver Tessa i sin Instagram-story over et billede af det i fankredse ikoniske mixtape, som altså ikke har været tilgængelig på streamingtjenesterne før i dag.

Den nye udgivelse af ‘Beam Me Up Scotty’ byder også på et par nye numre, blandt ander ‘Seeing Green’ med besøg af Drake og Lil Wayne.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af