The Weeknd lignede en berømt gysermorder til sin Brit Awards-optræden

The Weeknd lignede en berømt gysermorder til sin Brit Awards-optræden
The Weeknd. (Foto: PR)

The Weeknd tager sine tv-optrædener alvorligt. Det seneste års tid har vi således set Abel Tesfaye lukke en bro ned til American Music Awards, spille fra et højhus til MTV VMA’s og lave et overdådigt halvlegsshow til Super Bowl.

Tilsammen udgør de optrædener en længere, imponerende performance, så forventningerne var høje til den canadiske superstjernes optræden til tirsdagens Brit Awards.

Denne gang valgte The Weeknd dog en lidt mindre spektakulær og lidt mere minimalistisk stil. Hans optræden til det britiske prisceremoni var faktisk mere en musikvideo end et overdådigt sceneshow.

Sangeren stod helt enkelt i et spartansk rum og holdt øjenkontakt med kameraet, imens han leverede det seneste storhit ‘Save Your Tears’ – dog desværre uden Ariana Grande, der for nylig har gæstet sangens remix.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Faktisk var det mest opsigtsvækkende ved Abel Tesfayes Brit Awards-visit hans outift.

Sangeren troppede nemlig op i et sort sæt regntøj, der fik ham til at ligne den berømte The Fisherman-morder fra 90’er-gyseren ‘I Know What You Did Last Summer’.

Det var i øvrigt en helt bevidst reference fra popstjernen. På Instagram har han således lagt et billede op af sig selv i outfittet, hvor han skriver filmens navn.

Hele Brit Awards-showet kan ses fra torsdag kl. 21.35 på TV2 Play og TV2 Zulu.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af