070 Shake kommer til Danmark i år

070 Shake kommer til Danmark i år
070 Shake. (Foto: PR)

Et par måneder inden Danmarks første coronalockdown i 2020 spillede 070 Shake en vellykket Lille Vega-koncert, som ifølge vores anmelder endte i et brag af en euforisk fest. Senere i år er den amerikanske sanger og rapper klar til at gentage succesen – og hun har taget et gedigent skridt op i spillestedsvolumen.

Til december, når alskens coronarestriktioner på livemusikken sandsynligvis er hævet, indtager 070 Shake således Store Vega som del af en større verdensturné.

Sangeren med det borgerlige navn Danielle Balbuena slog talentet fast i 2020 med debutalbummet ‘Modus Vivendi’, der udkom på Kanye Wests G.O.O.D. Music-pladeselskab. Tidligere i år udgav hun singlen ‘Said’, så man kan håbe på, at hun tager endnu mere ny musik med på turné.

Billetsalget starter 11. juni kl. 10.00 på vega.dk, Live Nation og Ticketmaster.

070 Shake (US)
2. december
Store Vega
Billetpris: 230 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af