Billie Eilish har én ambition med sit nye album: »Jeg håber, det får folk til at slå op med deres kærester«

Billie Eilish har én ambition med sit nye album: »Jeg håber, det får folk til at slå op med deres kærester«
Billie Eilish. (Foto: Kelia Anne MacCluskey)

Den 30. juli – om lidt over en måned – udkommer Billie Eilishs andet album. Udgivelse har titlen ‘Happier Than Ever’, hvilket mange nok følte måtte være ironisk, siden sangeren jo er mere kendt for emo-attitude og dyster stemning end Colgate-smil og lyserød lykke.

Mistanken om, at albumtitlen snyder en smule, har den 19-årige popstjerne nu mere eller mindre bekræftet i et stort interview med Rolling Stone. Her taler Eilish om ‘Happier Than Ever’ og afslører, at »næsten ingen af sangene på albummet er glade«.

Eilish insisterer dog også på, at titlen faktisk kan læses som den bogstavelige sandhed, fordi hun i løbet af de seneste par år har fået det væsentligt bedre efter en ungdom med depression, selvmordstanker og selvskade.

I Rolling Stones-inteviewet fortæller Eilish desuden også, at ‘Happier Than Ever’ kommer til at handle om temaer som seksuelle krænkelser og følelsesmæssig mishandling.

Og hun håber, at det kan hjælpe andre med at sige fra. Eller: »Jeg håber, det får folk til at slå op med deres kærester«, som Billie Eilish formulerer det med et glimt i øjet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af