Vi er helt med på Miley Cyrus’ idé om et Billie Eilish-samarbejde

Vi er helt med på Miley Cyrus’ idé om et Billie Eilish-samarbejde
Miley Cyrus. (Foto: PR)

Miley Cyrus og Billie Eilish er på papiret to ret forskellige popstjerner. Cyrus laver (for tiden) 80’er-glammet poprock med fuld smæk på vokalen, mens Eilish står for et mere tilbageholdende, men dog ikke mindre intenst univers.

Som i så mange andre instanser af livet opstår der dog ofte magi, når modsætninger mødes, og et samarbejde mellem Cyrus og Eilish ville virkelig være interessant.

Kommer sådan et samarbejde til at ske? Måske – Miley Cyrus er i hvert fald frisk. Det understreger hun i et nyt interview med Vogue, hvor hun bliver spurgt ind til, hvem hun kunne tænke sig at arbejde sammen med.

»Der er altid nye fremstormende artister, der er super interessante. Jeg elsker Billie Eilish. Hun er bare den cooleste. Jeg elsker hende og hendes budskaber. Jeg ville elske at arbejde med hende«, udtaler Cyrus.

Miley Cyrus har tidligere udvist kærlighed til Billie Eilish, da hun sidste år sang et cover af ‘My Future’ i BBC’s Live Lounge.

Dét cover var Billie Eilish helt vild med, så hvem ved; måske denne her offentlige håndsrækning fra Cyrus kan føre til noget. Det er dog nok ikke noget, man skal regne med at høre på Eilishs kommende album ‘Happier Than Ever’, der udkommer 30. juli – der er tracklisten helt på plads.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af