Branco og Icekiid leverer deres bud på årets sommerhit – hør ‘No Warning’

Branco og Icekiid leverer deres bud på årets sommerhit – hør ‘No Warning’
Icekiid og Branco. (Foto: PR)

Der er blevet lovet tæt på 30 grader denne weekend, så hvilket tidspunkt kunne være bedre til at udgive en sang med seriøst sommerhitpotentiale?

Man kunne nærmest mistænke Icekiid og Branco for at planlægge deres nye singleudgivelse efter vejrudsigten, for ‘No Warning’ er sådan en slags dansevenlig, festlig banger, der er som skabt til tropiske temperaturer.

De to rappere namedropper henholdsvis UK-rappere som J Hus og Section Boyz og lyder i det hele taget som om, de er klar til at have en fest.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Stilen er desuden lagt fra start af, da Icekiid siger »hakuna matata« i begyndelsen af første vers. Og Branco viser desuden sin kærlighed til samarbejdspartneren ved at namedroppe ‘ErruDumEllaHvad’.

‘No Warning’ er Icekiids fjerde single i 2021, mens Branco har udgivet albummet ‘Baba Business 2’. Sidstnævnte har desuden netop lovet, at et tredje ‘Baba Business’ er på vej.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af