Jay-Z fortæller, hvordan han skrev hele ‘Still D.R.E.’ – både Snoop Dogg og Dr. Dres tekster

Jay-Z fortæller, hvordan han skrev hele ‘Still D.R.E.’ – både Snoop Dogg og Dr. Dres tekster
Jay-Z. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Det har aldrig været nogen hemmelighed, at Jay-Z var med til at skrive klassikeren ‘Still D.R.E.’ fra Dr. Dres legendariske ‘2001’-album. Ligesom det aldrig har været en hemmelighed, at Dre altid bruger ghostwritere (som blandt andre Eminem og Kendrick Lamar) til at skrive sine sange.

Men én ting er at vide, at Jay-Z var med til at skrive sangen. Noget andet er at finde ud af, at New York-rapperen rent faktisk skrev hele nummeret – fra omkvædet til versene. Dét faktum afslørede Snoop Dogg i et interview sidste år, og nu har Jay-Z selv talt om, hvordan han gjorde det.

»På reference-sangen (en version af sangen, Jay-Z oprindeligt indspillede, red.) rapper jeg både som Snoop og Dre, begge to«, har han således fortalt hos HBO-programmet ‘The Shop: Interrupted’. »For at jeg virkelig kunne ramme Dre og Snoops essens, måtte jeg have stor ærbødighed for det, de havde lavet«.

Her må man bare sige, at Jay-Z i dén grad ramte de to vestkyst-ikoners essens, for ‘Still D.R.E.’ er et af højdepunkterne i deres katalog.

Se Jay-Z forklare, hvordan han gjorde det, i klippet forneden.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af