Jay-Z, Nas og DJ Khaled flasher deres rigdom i musikvideoen til ‘Sorry Not Sorry’

Jay-Z, Nas og DJ Khaled flasher deres rigdom i musikvideoen til ‘Sorry Not Sorry’
Jay-Z, Nas og DJ Khaled i musikvideoen til 'Sorry Not Sorry'. (Foto: PR)

DJ Khaled udgav sit absurd stjernespækkede album ‘Khaled Khaled’ i fredags, der blev fulgt op af en musikvideo til lead singlen ‘Sorry Not Sorry’ med ingen ringere end Jay-Z og Nas som features.

Her sidder de to hiphop-ikoner ved casinobordet med DJ Khaled, hvor de iklædt flamboyante jakkesæt flasher deres enorme tårne med jetoner. Jay-Z indleder sågar sit vers med at påpege sin milliardær-status.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Og Nas’ fører sig også frem med en linje, hvor han kalder sig selv for »cryptocurrency scarface« med reference til hans enorme investering i cryptovaluta-platformen Coinbase.

Men det er ikke kun det pengefikserede tekstunivers, der er løbet med opmærksomheden på Twitter. Flere har bidt mærke i, at sangbeskrivelsen proklamerer, at den akkompagneres af »Harmonies by the Hive«, hvilket vel næsten må betyde Beyoncé? Det lyder i hvert fald sådan!

Sangen er DJ Khaleds andet samarbejde med Nas og Jay-Z, der gæstede henholdsvis ‘Nas Album Done’ and ‘I Got They Keys’. Det er den fjerde sang, hvor Nas og Jay-Z medvirker sammen – de har tidligere rappet side om side på Nas’ ‘Black Republicans’, Jay-Z’ ‘Success’ og Ludacris’ ‘I Do It for the Hip Hop’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af