Justin Bieber udgiver ‘Peaches’-remix med gæsteliste, der havde været vanvittig i 2004

Justin Bieber udgiver ‘Peaches’-remix med gæsteliste, der havde været vanvittig i 2004
Justin Bieber. (Foto: Mary Ellen Matthews)

Justin Bieber har netop udgivet et remix af sin sommerhit-kandidat ‘Peaches’, der gæstes af rapperne Ludacris og Snoop Dogg samt r’n’b-stjernen Usher. De tre gæster har i frem for alt én ting til fælles: De havde et fuldstændig forrygende 2004.

Siden er de tre – og det siger vi uden at ville fornærme nogen! – falmet en smule rent musikalsk. Men hold da ferie, hvor solen skinnede på dem i deres strålende år 2004.

Usher og Ludacris samarbejde således på ‘Yeah’, der ikke bare blev et verdenshit, men sådan et slags globalt fænomen, der dominerede hele året.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis én sang fra den tid skulle udfordre ‘Yeah’, skulle det da lige være Snoop Doggs ‘Drop It Like It’s Hot’ (også fra 2004), der er vestkystlegendens mest ikoniske sang på denne side af årtusindskiftet.

Men her rejser spørgsmålet sig selvfølgelig også: Hvorfor har Bieber samlet de største stjerner fra 2004 på et sommerhit i 2021? Det spørgsmål har vi intet kvalificeret svar på.

Vi kan blot konstatere, at Bieber var ti år i 2004, så måske har han helt enkelt villet opleve sin barndoms stjerner på sin egen sang. Og det lidt spøjse eksperiment fungerer faktisk upåklageligt.

Den nye udgave af ‘Peaches’ er, som en Youtube-kommentar har formuleret det, »remixet, vi ikke vidste, vi havde brug for«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af