Megan Thee Stallion lukker munden på sine kritikere med NSFW-musikvideo til ‘Thot Shit’

Megan Thee Stallion lukker munden på sine kritikere med NSFW-musikvideo til ‘Thot Shit’
Megan Thee Stallion i 'Thot Shit'-musikvideoen. (Foto: PR)

Megan Thee Stallion er tilbage. Fredag udgav hun musikvideoen til sin nye single ‘Thot Shit’, der kommer efter en kort pause fra musikken, som rapperen brugte på at lade batterierne op.

I musikvideoen genintroducerer Megan Thee Stallion sit alter ego Tina Snow, der er på en mission for at lukke munden på rapperens kritikere.

Omdrejningspunktet for videoen er en midaldrende, hvid, højreorienteret politiker, der shamer rapperen for hendes ‘Body’-musikvideo. Men det skulle han ikke have gjort.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Snart bliver han kørt over af en skraldebil (ført af Megan Thee Stallion) og hjemsøgt af twerkende bagdele, hvor end han går. End ikke i sit badekar er han sikker, viser det sig i den morsomme og hårdtslående video.

Megan Thee Stallions no bullshit-alter ego Tina Snow har været lagt på hylden i nogle år, men er altså nu tilbage for at sætte hendes kritikere på plads. Videoen er en tydelig kommentar til de mange konservative røster, der kritiserede hendes storhittende single ‘WAP’ med Cardi B og den dertilhørende musikvideo.

Og hvem ved – måske er ‘Thot Shit’ første varsel om et nyt album? Sidste år udgav Megan Thee Stallion debutalbummet ‘Good News’, som sikrede hende fire Grammy-statuetter.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af