Premiere: Josie Amadonna vil ikke sammenlignes med Tessa, Jada, Medina – »nu det altså mig der styrer showet«

Premiere: Josie Amadonna vil ikke sammenlignes med Tessa, Jada, Medina – »nu det altså mig der styrer showet«
Josie Amadonna. (Foto: PR)

Josie Amadonna var med i fredagens finale af årets KarriereKanonen, og selv om rapperen ikke gik hjem som vinder, så har hun fortjent en medalje for singlen ‘Donkey Kong’, der udkom samme dag som musikshowet.

Det er nemlig en ekstremt selvsikker og selvironisk sang, der både »etablerer mig som bossen« og serverer linjer om håbet om en dag at blive lige så kendt som corona.

»Høre hele tiden folk går rundt og sammenligner / men jeg er hverken Tessa, Jada, Clara eller Medina«, rapper Josie Amadonna, der gerne vil være (og er) helt sin egen.

Sideløbende med ‘Donkey Kong’s budskab om at tage styringen i sit eget liv og give en finger til andre folks meninger, så er singlen pakket med små referencer – både de sjove og de lidt mere kritiske.

Fra Jim Carrey og Mona Lisa til Artigeardit og P3. Og faktisk skyder Amadonna også med skarpt efter andre rappere på den danske scene.

»I kommer ik’ fra blokken, men I tror i er så farlig farlig / føler jer unikke men I lyder ligesom Artigeadit«, lyder det et sted, mens Amadonna senere rapper »ryger fucboi rappers ligesom var de pinde / den ene dag på P3, næste dag forsvinde«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Singlen udkom officielt i fredags, men Soundvenue har i dag premiere på den farverige musikvideo, der i fuld fest leger videre med spillet mellem selvsikkerhed og selvironi.

»Musikvideoen vækker en kæmpe festfølelse hos mig, noget jeg har savnet rigtig meget under corona. Så jeg håber, at når folk ser videoen, så får de lyst til at gå amok med deres venner! Videoen skriger også empowerment, som jeg selv rapper i sangen – »jeg etablerer mig som bossen, jeg en farlig kvinde« – mens jeg stadig gerne vil vise en masse selvironi«, fortæller Josie Amadonna til Soundvenue.

»Jeg tror, det er et rigtig vigtigt budskab at få ud, at man skal lade folk have deres meninger og så bare tag styringen i sit eget liv. Bare råb ‘fuck dig’ til den person, der ikke mener du er god nok, også hvis det er dig selv! I ‘Donkey Kong’-videoen vil jeg gerne vise, at jeg har fået nok af folks meninger, så nu det altså mig der styrer showet«. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af