Billie Eilish er tilbage i det dystre hjørne – se videoen til den nye single ‘NDA’

Billie Eilish er tilbage i det dystre hjørne – se videoen til den nye single ‘NDA’
Billie Eilish. (Foto: PR)

Under den oprindelige #MeToo-bevægelse kom det frem, at én af måderne, magtfulde mænd lukkede munden på deres ofre på, var med såkaldte NDA’s (Non Disclosure Agreement). Altså fortrolighedsaftaler, hvor den krænkede part forpligtede sig juridisk til ikke at sige noget.

Nu har Billie Eilish udgivet en ny single og musikvideo med netop titlen ‘NDA’. I denne sang er det dog ikke popstjernen selv, der skriver under på en fortrolighedsaftale, men den mandlige part, som den 19-årige sanger ikke er interesseret i at se igen.

Det er lidt af en rolleomvæltning, Billie Eilish foretager på ‘NDA’, og det ligger faktisk fint i forlængelse af hendes hidtidige singler i 2021.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hun har således tidligere udgivet ‘Your Power’, der tematiserer mandlige overgreb, samt ‘Lost Cause’, der blandt andet handler om at frigøre sig fra en uduelig mand.

Rent lydmæssigt sker der dog noget nyt på ‘NDA’. Eilish er nemlig tilbage i det helt dystre hjørne.

Der er lidt samme ‘Yeezus’-agtige stemning som på hittet ‘Bury a Friend’. Videoen – som hun selv har instrueret – afspejler nummerets mørke æstetik: Billie Eilish vandrer ned af en vej om natten, mens biler suser forbi hende.

‘NDA’ er Billie Eilishs femte single fra det kommende album ‘Happier Than Ever’, der udkommer 30. juli.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af