Billie Eilish undskylder for racistisk udtalelse: »Jeg har lyst til at kaste op«

Billie Eilish undskylder for racistisk udtalelse: »Jeg har lyst til at kaste op«
Billie Eilish på coveret til ‘Happier Than Ever’. (Foto: PR)

For nylig dukkede der en video op på TikTok af Billie Eilish, hvor den nu 19-årige popstjerne tilsyneladende taler med en karikeret asiatisk accent og derudover synger med på sangen ‘Fish’ af Tyler, the Creator, der indeholder en racistisk term.

Det har Billie Eilish nu reageret på via sin Instagram Story.

»Der er en video af mig, hvor jeg var 13 eller 14 år gammel og sang med på en sang, som jeg ikke vidste indeholdt et ord, der var nedsættende mod asiater. Jeg væmmes, skammer mig, og jeg har lyst til at kaste op over, at jeg nogensinde sang med på det ord«, skriver hun blandt andet.

Mens popsangeren altså undskylder for at have sunget med på den nedsættende term via en sang af Tyler, the Creator, hævder hun til gengæld, at hun ikke har hånet asiatiske accenter.

»I den redigerede video taler jeg med en fjollet, gakket stemme«, skriver Billie Eilish på Instagram. »Det er noget, jeg har gjort hele livet, når jeg taler til mine kæledyr, venner og familie. Det er på INGEN måde en parodi på nogen eller et andet sprog«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af