Dua Lipa er »overrasket og forfærdet« over homofobiske kommentarer fra DaBaby

Dua Lipa er »overrasket og forfærdet« over homofobiske kommentarer fra DaBaby
DaBaby og Dua Lipa. (Foto: Joseph “Gifted Mindset” Ford)

DaBaby er den seneste uge kommet i modvind på grund af sine homofobiske udtalelser til en koncert søndag aften. I en video fra koncerten, der kan ses herunder, siger rapperen følgende til sine fans:

»Hvis du ikke mødte op i dag med HIV, aids eller nogle af de dødelige seksuelt overførte sygdomme, der får dig til at dø om to til tre uger, så hold din mobil i luften. Damer, hvis din fisse dufter af vand, så hold din mobil op. Fyre, hvis du ikke sutter pik på parkeringspladsen, hold din mobil op«.

DaBabys kommentarer fik i går Dua Lipa til tasterne.

»Jeg er overrasket og forfærdet over DaBabys kommentarer«, skriver popstjernen i en Instagram-story om samarbejdspartneren, der som bekendt medvirker på remixet af hendes kæmpehit ‘Levitating’.

»Jeg kan virkelig ikke genkende dette som den person, jeg arbejdede med. Jeg ved, at min fans ved, hvor mit hjerte er, og at jeg bakker 100 procent op om LGBTQ-miljøet. Vi bliver nødt til at stå sammen for at bekæmpe stigmaet og ignorancen omkring HIV/AIDS«.

Dua Lipas Instagram-story. (Foto: screenshot)

I mandags bad DaBaby ifølge Billboard i en række Instagram-stories de kritikere, der ikke var til stede til koncerten, om at blande sig udenom.

»Det rager ikke jer. Hvad jeg laver til en koncert er til koncerten. Det vil aldrig kunne oversættes korrekt til en person, der ser et lille fem-seks sekunders klip på deres telefon derhjemme. Sådan fungerer det bare ikke, vel?«, skrev han blandt andet.

I dag er rapperen dog kommet på andre tanker. »I som er blevet påvirket af AIDS/HIV har ret til at være oprevede, for det jeg sagde var ufølsomt, selvom jeg ikke havde intentioner om at støde nogen. Så jeg undskylder«, skriver DaBaby således i et Twitter-opslag.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af