Kodak Black kaster penge i vandet og skyller dem ud i toilettet – nu er hans Instagram og Twitter deaktiveret

Kodak Black kaster penge i vandet og skyller dem ud i toilettet – nu er hans Instagram og Twitter deaktiveret
Kodak Black. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

I går bragte vi en nyhed om, at Pooh Shiesty er blevet anholdt af FBI, efter de pengestakke, rapperen havde postet på Instagram, kunne knyttes til en forbrydelse. I dag er der så endnu en uheldig nyhed, der involverer kontanter, rappere og Instagram.

Florida-kunstneren Kodak Black har nemlig postet videoer, hvor han kaster massevis af 100-dollarsedler i vandet fra en båd samt skyller dem ud i toilettet. Visse folk på internettet hævder, at over 100.000 dollars er røget den vej.

Hvorfor i alverden skulle man gøre det? Det er der vist ikke rigtig nogen, der helt forstår. Måske er det på en eller anden måde relateret til en beef, rapperen netop har startet med sit eget crew, Sniper Gang.

Kodak Black skrev således følgende – løst oversat – sammen med postet, hvor han kaster penge i havet: »Jeg betalte jer, da ingen ville give jer noget som helst! Jeg skylder jer intet! Jeg vil bare se jer skinne! I har aldrig givet mig noget, jeg har min egen ting!«.

I det mindste kommer der nok ikke flere af den slags videoer lige foreløbig. Kodak Black har nemlig deaktiveret sin Instagram og Twitter, men videoer af pengeudskylningen kan ses på Youtube.

Rapperen er i øvrigt først for nylig blevet løsladt fra fængsel. Han var en af de forbrydere, der fik en fuld benådelse af Donald Trump lige før denne skulle forlade Det Hvide Hus.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af