Ariana Grande har lige spillet koncert i Fortnite – se hele hendes farverige show her

Ariana Grande har lige spillet koncert i Fortnite – se hele hendes farverige show her
Ariana Grande. (Foto: Dave Meyers)

Det skulle egentlig have fundet sted tilbage i oktober, men i fredags skete det så: Ariana Grande gik kollegaen Travis Scott i bedene, da hun spillede en virtuel koncert i det afsindigt populære spil Fortnite.

Koncert er måske så meget sagt, for Ariana Grande sang ikke selv – hendes numre blev egentlig bare spillet i deres studieversioner. Til gengæld var der skruet op for farverne til det virtuelle event, hvor en kæmpestor avatar-udgave af Grande mimede til sangene.

Det kan man se i en video fra eventet, som sangeren har lagt på Youtube. Her befinder spillerne sig først i det ydre rum over for Grande, der står på en planet. Senere flyver hun ved siden af en regnbue og gynger over skyerne, hvorefter hun slutteligt smadrer den virtuelle verden med en lysende hammer.

Undervejs kan man høre korte versioner af sangene ‘Raindrops’, ‘7 Rings’, ‘Be Alright’, ‘R.E.M.’ og ‘Positions’. Desuden sender Ariana Grande en hilsen til sin afdøde ekskæreste Mac Miller ved at spille deres fælles sang ‘The Way’.

Se hele popstjernens show i videoen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af