Branco udgiver et nyt album allerede denne sommer – med hele ti features

Branco udgiver et nyt album allerede denne sommer – med hele ti features
Branco. (Foto: Victor Jones)

Et af de gennemgående budskaber i Brancos musik er, at hårdt arbejde betaler sig. Hvis man knokler hårdt og følger sin drøm, så kan alt lade sig gøre. Rapperens motto – som man også kan se på hans guldkæde – er ‘Motivation 4 Life’.

Når man promoverer produktivitet på den måde, går det selvfølgelig ikke, at man selv ligger på den lade side. Og det gør Branco bestemt heller ikke.

Han har således netop annonceret, at der lander et nyt album allerede denne sommer – selv om det er under et halvt år siden, vi fik ‘Baba Business 2’. Det kommende album bliver dog ikke en helt almindelig udgivelse.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg har samlet 10 bangers med 10 features lavet på 10 dage, men det har taget 10 år at nå hertil«, skriver MellemFingaMuzik-medlemmet blandt andet på Instagram, hvor han antyder, at værket kommer til at hedde ‘Hotboyz’.

»Det næste album er en hyldest til jer, det er ikke ‘BB3’-tid endnu, men det er tid til noget helt andet. Jeg har dokumenteret hele processen på film, ren realitet og hygge, som vil blive vist på jeres tv meget snart«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af