Drake afslører sit bud på bedste nulevende rapper

Drake afslører sit bud på bedste nulevende rapper
Drake. (Foto: PR)

Drake er en af de mest streamede musikere nogensinde, og han figurerer også tit på lister over de bedste rappere nogensinde. Men den canadiske superstjerne er ikke bleg for at sende rosen videre til sine kollegaer.

Tidligere på ugen delte Drake en story på Instagram, hvor Rick Ross hænger ud sammen med Toronto-rapperen Smiley, der er blevet signet hos Drakes OVO Sound, og her faldt de store ord altså.

Drake skrev i captionen til videoen, at Rick Ross var »den bedste nulevende rapper«, mens der også var store ord til Smiley, som fik titlen »min yndlings nulevende rapper«.

Om Drake var lidt gavmild med superlativerne, da han lovpriste sine samarbejdspartnere, og ikke helt tog titlerne seriøst, kan man kun gisne om.

Drake har tidligere arbejdet med Ross på en lang række tracks, herunder ‘Aston Martin Music’, ‘Lemon Pepper Freestyle’, ‘Money in the Grave’, ‘Gold Roses’ og mange flere. Faktisk har de to rappere længe snakket om at kaste sig over en fællesudgivelse med titlen ‘Y.O.L.O’ – et rygte, som Ross genoplivede i juni, da han fortalte Complex, at mulighederne for at realisere projektet »så rigtigt solide ud«.

Sidste år afslørede Drake sin top fem over sine yndlingsrappere nogensinde, og her var Ross ikke på listen. Den bestod derimod af Notorious B.I.G, Lil Wayne, Jay-Z, André 3000 og Toronto-veteranen Young Tony.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af