Drake lader til at afsløre udgivelsesdato for ‘Certified Lover Boy’ i kryptisk promovideo

Drake lader til at afsløre udgivelsesdato for ‘Certified Lover Boy’ i kryptisk promovideo
Drake. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Noget tyder på, at vi endelig får lov til at høre Drakes længeventede sjette studiealbum ‘Certified Lover Boy’.

I et mediestunt fredag hackede den canadiske superstjerne sig ind på sportskanalen ESPN, hvor han afbrød udsendelsen med et kort klip af en person, der holder et skilt med teksten: »CLB 3. september«.

Drake har tidligere annonceret, at han ville udgive albummet inden sommeren er slut, og hvis den plan skal overholdes, er det ved at være sidste udkald. 3. september virker dermed som en plausibel dato.

Drake har dog ikke officielt bekræftet datoen, selvom en talsperson for rapperen har udtalt til magasinet Rolling Stone, at udmeldingen »skal tages for gode varer«. ESPN har desuden udsendt en undskyldning for de »tekniske problemer« på Twitter, hvilket synes at antyde, at kanalen har været en del af Drakes promostunt.

‘Certified Lover Boy’ bliver Drakes første studiealbum siden ‘Scorpion’ fra 2018. Oprindeligt var albummet annonceret til januar 2021, men er siden blevet udskudt af flere omgange – nøjagtigt som Kanye Wests nye album, ‘Donda’, der også rygtes at lande i næste uge.

Et sammenstød mellem de to albums vil givetvis være kulminationen på de to giganters mangeårige beef.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af