Kanye West spillede en ny version af ‘Donda’ og endte lyttefesten med at svæve højt oppe i luften

Kanye West spillede en ny version af ‘Donda’ og endte lyttefesten med at svæve højt oppe i luften
Kanye West. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

Troede du virkelig, at Kanye West ville udgive ‘Donda’ efter nattens lyttefest i et stadion i Atlanta? Well, du håbede måske. Ligesom vi selv gjorde.

Men selvfølgelig er ‘Donda’ stadig ikke udkommet. Det er nok slet ikke færdigt. Hele dagen i går livestreamede Kanye West ellers fra sit lille værelse, hvor der var besøg af en masse forskellige rappere. Man kunne også se Kanye løfte vægte og, ja, sove. For uden søvn går den ikke.

Senere på natten dansk tid blev albummet så spillet for et fyldt stadion, og her var ifølge Pitchfork lavet om på en række sange siden den første lyttefest i slutningen af juli – blandt andet var Young Thug og Kid Cudi nu med, ligesom der var et helt nyt track med The Weeknd og et andet med Jay Electronica.

Lyttefesten startede med Kanye på scenen ved siden af en seng, og til slut blev han hejst op i luften takket være nogle liner – dét stunt kan du se en lille video af her.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Men ja, alt den snak og al den virak.

Som det ser ud lige nu, er der ingen forlydener om, hvorvidt ‘Donda’ udkommer og eventuelt hvornår.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af