L.O.C. udgiver fem nye sange – den ene gæst er »pigeglad, og det er jeg også«, siger rapperen

L.O.C. udgiver fem nye sange – den ene gæst er »pigeglad, og det er jeg også«, siger rapperen
L.O.C. (Foto: Nikolaj Osorio Hires)

Tidligere i år indledte L.O.C. et nyt kapitel af karrieren: En tid, hvor den rutinerede rapper vil udgive sange løbende og blandt andet fokusere på at arbejde sammen med folk fra Aarhus.

Æraen han han selv døbt ‘Fuck L.O.C.’, hvilket også er titlen på det album (eller mixtape), som på Spotify løbende bliver opdateret med nye sange.

I dag har rapperen så udgivet hele fem friske sange, og her får han blandt andet besøg af Jimilian på det beskidte klubtrack ‘Extra’.

»Hvorfor er han med? Jimilian er pigeglad, og det er jeg også«, udtaler L.O.C. i en pressemeddelelse om den syngende rapper Jimilian, der for nyligt er blevet annonceret som deltager i den kommende sæson ‘Vild med dans’.

På sangen ‘Lige siden’ får L.O.C. besøg af en anden Aarhus-veteran, Marwan, der dukker op sammen med unge Smiley, som også var at finde på det tidligere ‘Fuck L.O.C.’-track ‘Hva’ du værd’.

Find de dem nye sange nederst på udgivelsen her.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af