Nicki Minaj og hendes mand sagsøges for chikane og trusler af voldtægtsoffer

Nicki Minaj og hendes mand sagsøges for chikane og trusler af voldtægtsoffer
Nicki Minaj og Kenneth Petty til New York Fashion Week i 2020. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images for Marc Jacobs)

Nicki Minaj og hendes mand Kenneth Petty er blevet sagsøgt af Jennifer Hough, offeret i voldtægtssagen, som Petty blev dømt skyldig i tilbage i 1995. Det skriver The New York Times.

I søgsmålet hævder Hough, at hun gentagende gange er blevet bestukket, chikaneret og truet, efter at Minaj og Petty fandt sammen i 2018.

I søgsmålet fremgår det blandt andet, at Minaj tilbød at flyve Hough til Los Angeles med hendes familie, for at få hende til at trække sine anklager mod Petty tilbage. Det skete angiveligt kort efter, at Petty blev arresteret i marts 2020, fordi han ikke havde registreret sig som sexforbryder.

Da Hough afviste tilbuddet, fik hun angiveligt flere besøg af Minajs folk og blev gentagende gange chikaneret over telefonen. Hough hævder også, at Minaj tilbød hendes bror en halv million dollars, hvis han kunne overtale Hough til at trække sine voldtægtsanklager mod Petty tilbage.

Efterfølgende blev Hough angiveligt forsøgt bestukket med et beløb på 20.000 dollars, hvorefter hun flygtede for sit hjem af frygt for sin egen sikkerhed. Ifølge søgsmålet har Hough ikke arbejdet siden 2020, da hun bor i isolation ud af frygt for Minaj og Petty.

Det fremgår også, at Minaj – ifølge Hough – har underspillet hele sagen og endda sagt, at Petty blev uskyldigt dømt.

I 1995, da Petty var 16 år gammel, blev han sigtet for voldtægt og tilstod at have begået voldtægtsforsøg. Anklagerne hævdede, at han tvang Hough til samleje med brug af et skarpt objekt. Petty blev dømt skyldig og afsonede fire år i fængsel. Han har også afsonet en dom for mord.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af